Opname in een hospice

Oriënteren op de beste oplossing

Op het moment dat u zich op een opname in een hospice oriënteert, heeft u al veel te verwerken gekregen. Waarschijnlijk heeft u eerst de mogelijkheden om thuis te blijven verkend, maar bent u tot de conclusie gekomen dat een hospice een beter alternatief is. Op onze website vindt u antwoord op veel van uw vragen over de opname en het verblijf in een hospice. Om in Hospice Bardo te kunnen worden opgenomen hoeft u geen inwoner van Hoofddorp te zijn. Onze gasten ook komen uit Heemstede, Haarlem, Amsterdam en zelfs de rest van Nederland.

Meer vragen?

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden? Maak dan gebruik van onderstaand formulier. Ook kunt u bellen met 020 333 47 00 of mailen naar info@hospicebardo.nl. Wij staan altijd klaar om met u mee te denken en helpen u graag verder.

Of liever eerst een kijkje nemen?

Naast de informatie op de site bieden wij ook rondleidingen aan om u nog een beter beeld te geven van het hospice. Wilt u een afspraak maken voor een rondleiding? Neem dan telefonisch contact op met de coördinator zorg, 020 333 47 00. U bent van harte welkom.