Aankondiging vertrek directeur-bestuurder Bardo

Directeur-bestuurder Marion Sonneveld van Stichting Bardo heeft haar vertrek aangekondigd.

 

Marion Sonneveld: “Sinds 2009 ben ik betrokken bij Bardo in verschillende rollen. Sinds 2012 als directeur en toen Bardo in 2014 een zelfstandige stichting werd als directeur-bestuurder van Stichting Bardo. Na 10 jaar voel ik dat het tijd is voor iets nieuws. De afgelopen jaren hebben we flink gebouwd aan alles waar Bardo voor staat; professionele en warme ondersteuning voor mensen die niet lang meer te leven hebben. Ik ben trots op wat we de afgelopen jaren met elkaar hebben bereikt en waar we nu staan.”

 

Roel Steenbeek, voorzitter van de Raad van Toezicht: “We vinden het erg jammer dat Marion ons gaat verlaten. Zij heeft met hart en ziel gewerkt aan de professionalisering en positionering van Bardo. En met succes. Bardo staat, heeft perspectief en wordt breed gewaardeerd door cliënten, nabestaanden en partners.”

 

De Raad van Toezicht is inmiddels gestart met het werving- & selectietraject van een nieuwe directeur-bestuurder. De exacte datum van haar vertrek laat Marion Sonneveld afhangen van het moment dat haar opvolger aantreedt. Bekijk de vacature van Directeur-Bestuurder bij Stichting Bardo.