Bardo Leest – De vijf inzichten van Frank Ostaseski GEANNULEERD

*** Deze activiteit is geannuleerd i.v.m. maatregelen rondom het Coronavirus. Als u behoefte heeft aan een gesprek, kunt u contact opnemen met onze consulenten via tel. 020-3334700 of consulent@bardothuis.nl. ***

Bardo Leest

‘Bardo Leest’, de boekenclub van Bardo, neemt boeken als uitgangspunt voor onderlinge ontmoeting en verdieping. In gesprek zoeken we naar wat inspireert, schokt en vragen oproept. Samen bespreken we interessante, nieuwe perspectieven die verrijken. Een ieder die wil, kan aansluiten.

De vijf inzichten – Frank Ostaseski

Op donderdag 26 maart  bespreekt Bardo Leest de vijf inzichten van Frank Ostaseski. 

Inhoud en indruk

De vijf inzichten zal iedereen kunnen inspireren; of je nu de dood in de ogen kijkt, zorgt voor een zieke geliefde, of simpelweg een manier zoekt om meer te leven in je dagelijkse bestaan. Het biedt onvergetelijke wijsheden en inzichten over de weg naar radicale verandering, vol emotionele verhalen die borrelen van levensvreugde.

Frank Ostaseski is medeoprichter van het Zen Hospice Project, het eerste boeddhistische verpleeghuis voor terminale patiënten die nergens anders terecht konden, en heeft in de afgelopen dertig jaar meer dan duizend mensen op hun sterfbed begeleid. Alles wat hij van hen heeft geleerd over betekenisvol leven heeft hij samengevat in de vijf inzichten die hij in dit boek introduceert.

Dit boek nodigt mij uit me te verbinden met de dood, waardoor het leven zich steeds dieper opent.”
Aldus Marieke, die Bardo leest tipte over dit boek.

Voel je vrij om aan te schuiven!

Spreekt dit boek je aan en wil je dit met anderen bespreken? Je bent van harte welkom! 

Datum:                            donderdag 26 maart 2020 
Tijd:                                  inloop vanaf 19.45 uur, start vanaf 20.00 uur
Kosten:                            deelname is gratis
Aanmelden:                    mail naar leerhuis@hospicebardo.nl 
Adres:                              Bardo, Burgemeester Jansoniushof 112131 BM, Hoofddorp
Parkeren:                        het parkeerterrein bij Bardo is voorbehouden aan het bezoek van patiënten.  Parkeergarage de Vier Meren is op 4 minuten lopen van Bardo.

Wij steunen graag lokale ondernemers in Hoofddorp. Loop daarom langs bij Boekhandel Stevens of bestel het boek via hun website

Klik hier voor de leaflet: Bardo Leest- de vijf inzichten – 26 mrt 2020