Bardo leest – Een leesavond met 2 auteurs in boekhandel Stevens

Bardo Leest

‘Bardo Leest’, de boekenclub van Bardo, neemt boeken als uitgangspunt voor onderlinge ontmoeting en verdieping. In gesprek zoeken we naar wat inspireert, schokt en vragen oproept. Samen bespreken we interessante, nieuwe perspectieven die verrijken. Een ieder die wil, kan aansluiten. Op 7 juni ontmoeten 2 leesclubs elkaar bij boekhandel Stevens in het centrum van Hoofddorp. Een avond die Stevens en Bardo gezamenlijk organiseren voor de leesgenoten van hun boekenclubs en andere geïnteresseerden. Op deze avond zullen de auteurs
Christiaan Rhodius en Geerteke van Lierop vertellen over de totstandkoming van hun boeken Omdat we leven. Met zicht op het einde en Een zee van glas. Waarom schreven zij hun boek? Wat kwamen ze tegen? Maar vooral ook: welke vragen roepen hun boeken op bij
de lezers?


Inhoud en indruk ‘Een zee van glas’                                                                                                                                                                          

In de zomer van 2016 kwam de geliefde van Geerteke Van Lierop om. De auteur beschrijft haar onzegbare verdriet, maar meer nog hoe ze het leven terug verovert op de dood. Een zee van glas opent de blik op een andere schoonheid van het leven met een soms verrassende lichtheid.

 

“Bloedstollend en wonderschoon. Een zucht vol liefde voor het leven, deze getuigenis van de dood.”  Tim Overdiek, auteur van Tranen van Liefde en Als de man verliest.

 

Voel je vrij om aan te schuiven!
Spreekt dit boek je aan en wil je dit met anderen bespreken? Je bent van harte welkom!

Datum: dinsdag 7 juni 2022

Plaats: Boekhandel Stevens, Nieuweweg 63 2132 CM Hoofddorp
Tijd: inloop vanaf 19.15 uur, start vanaf 19.30 uur
Kosten: deelname is gratis
Aanmelden: mail naar leerhuis@hospicebardo.nl


Wij steunen graag lokale ondernemers in Hoofddorp. Loop daarom langs bij Boekhandel Stevens of bestel het boek via hun website.

https://libris.nl/stevens/zoek?t=Een+zee+van+glas&a=Geerteke+van+Lierop

https://libris.nl/stevens/zoek?t=Omdat+we+leven&a=Christiaan+Rhodius