Bardo Leest – Joe & ik – Mireille Geus

Bardo Leest

‘Bardo Leest’, de boekenclub van Bardo, neemt boeken als uitgangspunt voor onderlinge ontmoeting en verdieping. In gesprek zoeken we naar wat inspireert, schokt en vragen oproept. Samen bespreken we interessante, nieuwe perspectieven die verrijken. Een ieder die wil, kan aansluiten.

Joe & ik – Mireille Geus

Op maandag 4 november 2019 bespreekt Bardo Leest ‘Joe & ik’ van Mireille Geus.

Inhoud en indruk

Als vader Joe weet dat hij ongeneeslijk ziek is gaat hij met zoon Woelie voor een laatste keer op reis. Vanuit het perspectief van Woelie krijgen we een inkijkje in dit gezamenlijke avontuur. Terwijl het afscheid nadert wordt hun onderlinge band steeds hechter. Ze leren niet alleen elkaar en de wereld beter kennen, maar ook hoe ze op eigen benen kunnen staan.

Een bijzonder en aangrijpend boek over de band tussen vader en zoon waarin een boel thema’s de revue passeren.” – Jeanine van Aalst, medewerker Bardo

Voel je vrij om aan te schuiven!

Spreekt dit boek je aan en wil je dit met anderen bespreken? Je bent van harte welkom! 

Datum: maandag 4 november 2019
Tijd: inloop vanaf 19.45 uur, start vanaf 20.00 uur
Kosten: deelname is gratis
Aanmelden: mail naar leerhuis@hospicebardo.nl 
Adres: Bardo, Burgemeester Jansoniushof 112131 BM, Hoofddorp
Parkeren: het parkeerterrein bij Bardo is voorbehouden aan het bezoek van patiënten.  Parkeergarage de Vier Meren is op 4 minuten lopen van Bardo.

Wij steunen graag lokale ondernemers in Hoofddorp. Loop daarom langs bij Boekhandel Stevens of bestel het boek via hun website:
https://www.libris.nl/stevens/boek/?authortitle=mireille-geus/joe-en-ik–9789047706267