Bardo Leest – Laat los mijn hand – geannuleerd

Bardo Leest

‘Bardo Leest’, de boekenclub van Bardo, neemt boeken als uitgangspunt voor onderlinge ontmoeting en verdieping. In gesprek zoeken we naar wat inspireert, schokt en vragen oproept. Samen bespreken we interessante, nieuwe perspectieven die verrijken. Een ieder die wil, kan aansluiten.

Laat los mijn hand – Edward Docx

Op donderdag 18 november 2021bespreekt Bardo Leest ‘Laat los mijn hand’ van Edward Docx.

Inhoud en indruk

Omdat euthanasie in Engeland verboden is, laat de bejaarde vader zich door zijn jongste zoon naar Zwitserland brengen. Later voegen de twee andere broers uit een eerder huwelijk zich bij hen. Ze Ze zitten dicht op elkaar in de Volkswagenbus en de emoties rollen over hen heen. Het boek gaat over de elementaire levensvragen en de intiemste relatie nl. die tussen ouder en kind, voor elk van hen heel anders. Onze relaties gaan over de liefde, die we geven,ontvangen, onthouden en vragen. De vader is dankbaar dat hij niet onverwacht gaat sterven, dat hij heeft kunnen denken en beschouwen: “Dat we zijn wat we geven, dat we zijn wat we achterlaten.

Ineke Zeeman, vrijwilliger bij Bardo: “Een prachtig boek, neem er de tijd voor!”

Voel je vrij om aan te schuiven!

Spreekt dit boek je aan en wil je dit met anderen bespreken? Je bent van harte welkom!

Datum:      donderdag november 2021
Tijd:         inloop vanaf 19.45 uur, start vanaf 20.00 uur
Kosten:       deelname is gratis
Aanmelden:   mail naar leerhuis@hospicebardo.nl
Adres:       Bardo, Burgemeester Jansoniushof 11, 2131 BM, Hoofddorp
Parkeren: het parkeerterrein bij Bardo is voorbehouden aan het bezoek van patiënten.  Parkeergarage de Vier Meren is op 4 minuten lopen van Bardo.

Wij steunen graag lokale ondernemers in Hoofddorp. Loop daarom langs bij Boekhandel Stevens of bestel het boek via hun website

Klik hier om het leaflet te printen