Bardo Leest online – Met het einde in gedachten – Kathryn Mannix

Bardo Leest

‘Bardo Leest’, de boekenclub van Bardo, neemt boeken als uitgangspunt voor onderlinge ontmoeting en verdieping. In gesprek zoeken we naar wat inspireert, schokt en vragen oproept. Samen bespreken we interessante, nieuwe perspectieven die verrijken. Een ieder die wil, kan aansluiten.

Met het einde in gedachten – Kathryn Mannix

Op 15 maart 2021 bespreekt Bardo Leest online Met het einde in gedachten van Kathryn Mannix.

Inhoud en indruk

Kathryn Mannix is al dertig jaar werkzaam in de palliatieve zorg. In dit boekt deelt ze prachtige verhalen uit een leven van zorg voor mensen in hun laatste levensfase. Aan de hand van inzichten over het leven, de dood, en alles daartussen bespreekt dit boek de mogelijkheid om de dood humaan tegemoet te treden, verstandig en voorbereid. En toont het de onverwachte schoonheid, waardigheid en volkomen menselijkheid van een leven dat ten einde is

Rob Bruntink in Pallium: ‘Al met al een briljant boek. Mocht je dit jaar één boek over palliatieve zorg willen lezen, laat het dan dit boek zijn.”

Voel je vrij om aan te schuiven!

Spreekt dit boek je aan en wil je dit met anderen bespreken? Je bent van harte welkom! We zullen het boek online bespreken. Wil je aansluiten? Stuur dan een mail naar leerhuis@hospicebardo.nl en je ontvangt voor de 15e een link om in te loggen en mee te praten. 

Datum:       15 maart 2021
Kosten:       deelname is gratis
Aanmelden:   mail naar leerhuis@hospicebardo.nl 


Wij steunen graag lokale ondernemers in Hoofddorp. Loop daarom langs bij Boekhandel Stevens of bestel het boek via hun website. 

Klik hier om de leaflet te printen.