Bardo Leest – Mijn dinsdagen met Morrie

Bardo Leest

‘Bardo Leest’, de boekenclub van Bardo, neemt boeken als uitgangspunt voor onderlinge ontmoeting en verdieping. In gesprek zoeken we naar wat inspireert, schokt en vragen oproept. Samen bespreken we interessante, nieuwe perspectieven die verrijken. Een ieder die wil, kan aansluiten.

Mijn dinsdagen met Morrie– Mitch Albom

Op dinsdag 15 juni 2021 bespreekt Bardo Leest Mijn dinsdagen met Morrie. Omdat we elkaar weer fysiek mogen ontmoeten, treffen we elkaar in het Leerhuis van Bardo.

Inhoud en indruk

Voor Mitch Albom was Morrie Schwartz iemand die hem inspireerde, raad gaf en op weg hielp in het leven. Bij Schwartz’ afscheid van de universiteit zie Albom: “We houden contact”. Daar kwam weinig van, tot Albom vernam dat Schwartz niet lang meer te leven had. De volgende dag zocht hij contact. En in de maanden die volgden, de laatste maanden die Morrie nog te leven hhd, bezocht Mitch hem elke dinsdag, in zijn studeerkamer, net als vroeger op de universiteit. Voor een laatste reeks colleges: lessen in leven.

Quote van de hand van Morrie Schwartz: ‘Death ends a life, not a relationship.”

Voel je vrij om aan te schuiven!

Spreekt dit boek je aan en wil je dit met anderen bespreken? Je bent van harte welkom!

Datum:      dinsdag 15 juni 2021
Tijd:         inloop vanaf 19.45 uur, start vanaf 20.00 uur
Kosten:       deelname is gratis
Aanmelden:   mail naar leerhuis@hospicebardo.nl
Adres:       Bardo, Burgemeester Jansoniushof 11, 2131 BM, Hoofddorp
Parkeren: het parkeerterrein bij Bardo is voorbehouden aan het bezoek van patiënten.  Parkeergarage de Vier Meren is op 4 minuten lopen van Bardo.

Wij steunen graag lokale ondernemers in Hoofddorp. Loop daarom langs bij Boekhandel Stevens of bestel het boek via hun website. 

Klik hier om het leaflet te printen