Bardo Leest – Winter in Gloster Huis – Vonne van der Meer

Bardo Leest

‘Bardo Leest’, de boekenclub van Bardo, laat zich graag inspireren door boeken, verhalen en ontmoetingen. Tijdens de ‘Bardo Leest’ avonden staat één boek centraal. In gesprek zoeken we naar wat inspireert, wat schokt en wat vragen oproept. Door dit samen te doen komen vaak interessante, nieuwe perspectieven naar voren. Je hoeft niet lid van de club te worden, je schuift gewoon aan als je het boek interessant vindt en het wilt bespreken.

– Winter in Gloster Huis – Vonne van der Meer

Maandag 26 november gaan we in gesprek over het boek ‘Winter in Gloster Huis’ van Vonne van der Meer.

Inhoud en indruk

Twee broers krijgen een erfenis met de opdracht er iets “goeds” mee te doen. De oudste bouwt een ‘Vaarwel’ hotel, waar je waardig kunt sterven. De ander bouwt aan de overkant Gloster Huis, waar mensen die aan hun doodswens beginnen te twijfelen, welkom zijn.

‘Wat mij trof was, dat bij velen angst een rol speelt. Voor aftakeling, afhankelijkheid, anderen niet tot last willen zijn etc. Een actueel thema. Hoe om te gaan met het feit dat we steeds ouder worden? Het boek zet je aan het denken. Wellicht herinvoering van het “betere” bejaardentehuis, zodat de “verdwijnpil” niet meer nodig is?
– Ineke Zeeman- zorgvrijwilliger Bardo

 

Voel je vrij om aan te schuiven!

Spreekt dit boek je aan en heb je interesse om dit met mensen van binnen en buiten Bardo te bespreken? Je bent van harte welkom!

Datum               Maandag 26 november 2018
Tijd                     Inloop vanaf 19:45. We starten om 20:00 en gaan door tot ongeveer 21:30
Prijs                   Deelname is gratis
Aanmelden      Graag aanmelden via een mail naar leerhuis@hospicebardo.nl
Adres                Burgemeester Jansoniushof 11, 2131 BM Hoofddorp

 

Wij steunen graag lokale ondernemers in Hoofddorp. Loop daarom langs bij Boekhandel Stevens (slechts €12,50), of bestel het boek via hun website


PRINT DE LEAFLET