Bardo Leest – Zomerboek

Bardo Leest

‘Bardo Leest’, de boekenclub van Bardo, neemt boeken als uitgangspunt voor onderlinge ontmoeting en verdieping. In gesprek zoeken we naar wat inspireert, schokt en vragen oproept. Samen bespreken we interessante, nieuwe perspectieven die verrijken. Een ieder die wil, kan aansluiten.

Zomerboek – Tove Jansson

Op woensdag 22 september 2021 bespreekt Bardo Leest Zomerboek

Inhoud en indruk

Sophia brengt met haar vader en oma de zomer door op een Fins eiland. In de wijze en vooral geestige gesprekken die de oude vrouw en het jonge meisje met elkaar voeren, komen de angsten en verlangens van het meisje en het verleden van de oma op een betoverende en ontroerende manier tot uitdrukking. Tegen de achtergrond van moerassen en bossen en de altijd aanwezige zee schildert Tove Jansson zonder enig spoor van sentimentaliteit of valse emotie de verhouding tussen een grootmoeder en haar kleindochter.

Ton van der Stelt, zorgvrijwilliger bij Bardo: “Mysterie, soms vaagheden, maar altijd die liefde van oma voor haar kleinkind. Echt mooi, bijzonder.”

Voel je vrij om aan te schuiven!

Spreekt dit boek je aan en wil je dit met anderen bespreken? Je bent van harte welkom!

Datum:      woensdag 22 september 2021
Tijd:         inloop vanaf 19.45 uur, start vanaf 20.00 uur
Kosten:       deelname is gratis
Aanmelden:   mail naar leerhuis@hospicebardo.nl
Adres:       Bardo, Burgemeester Jansoniushof 11, 2131 BM, Hoofddorp
Parkeren: het parkeerterrein bij Bardo is voorbehouden aan het bezoek van patiënten.  Parkeergarage de Vier Meren is op 4 minuten lopen van Bardo.

Wij steunen graag lokale ondernemers in Hoofddorp. Loop daarom langs bij Boekhandel Stevens of bestel het boek via hun Bardo leest – Zomerboek

Klik hier om het leaflet te printen