Bloemen schilderen – 29-01-2019

Tijdens de bijeenkomst ‘Bloemen in Bardo’ schilder je bloemen in stilte samen met de kunstenaar en anderen. Er ontstaat ruimte om gedachten en gevoelens te laten gaan. Je hoeft geen schilderervaring te hebben. Iedereen kan het!  

Creativiteit

In Bardo al succesvol gebleken. Eén van de deelnemers van ‘Bloemen in Bardo’ tekende steevast lentebloemen en verwees daarmee naar een hoop die haar in staat zou stellen goed om te gaan met haar situatie. Een andere tekenaar liet zijn gedachten compleet de vrije loop om leeg te raken. Deze leegte gaf hem de kracht om met zijn zorgen en zijn ziekte om te kunnen gaan.

Iets voor jou?

De workshop vindt in kleine groepjes plaats waardoor in een vertrouwde sfeer en omgeving gedacht, gesproken en gecreëerd kan worden. Neem gerust één of meerdere mensen mee waarmee je dit samen zou willen doen. Koffie en thee staan klaar.

Begeleiding

De workshop wordt gegeven door Peik Suyling, ontwerper/ kunstenaar en eigenaar Peik-Suyling-kleinvan Young Designers & Industry waar hij verbindingen legt tussen sociale vraagstukken- culturele en economische invalshoeken.

Aanmelding

Datum: 27  november 2019 (elke 4e dinsdag van de maand)
Tijden: 14.30 – 15.30 uur
Locatie: Bardo ‘t Trefpunt, Burg. Jansoniushof 11, 2131 BM, Hoofddorp
Kosten5 euro, vergoeding materialen
Aanmelden: bel 020-3334700 en geef je naam en telefoonnummer door of mail naar consulent@bardothuis.nl

Bekijk de leaflet.