Inloopochtend Het Trefpunt 26-03-2020 GEANNULEERD

*** Deze activiteit is geannuleerd i.v.m. maatregelen rondom het Coronavirus. Als u behoefte heeft aan een gesprek, kunt u contact opnemen met onze consulenten via tel. 020-3334700 of consulent@bardothuis.nl. ***

Loop eens binnen!

Op donderdagochtend (10.00 – 11.00 uur)  houden wij ‘open inloop’ in ’t Trefpunt.

Deze ruimte is een laagdrempelige ontmoetingsplek in Bardo waar mensen die ongeneeslijk ziek zijn en/of hun naasten in een huislijke sfeer terecht kunnen voor een gesprek, steun, warmte, rust of ontspanning.

Je wordt gastvrij ontvangen in ons sfeervolle Trefpunt door een vrijwilliger van Bardo. Er staat een kop koffie klaar en er is ruimte en tijd voor een goed gesprek met vrijwilligers, verpleegkundigen en/of lotgenoten. Ook kun je tijdens deze ochtend een afspraak maken voor een ontspannende hand-/voetenmassage.

Het uitwisselen van ervaringen en adviezen leidt tot (h)erkenning, en kan steun bieden. Zo kunnen we je, als je dat op prijs stelt, in contact brengen met lotgenoten. Bovendien bieden we regelmatig activiteiten aan waaraan je deel  kunt nemen. Het aanbod laten we aansluiten aan jouw behoeften en die van lotgenoten. Als je suggesties hebt,  horen we die graag.

De inloopmomenten zijn gratis, aanmelden is niet nodig. Loop gewoon eens binnen, we verwelkomen je graag!

Bekijk de leaflet.