Bardo Golfdag enorm succes!

Dinsdag 4 oktober was The International het toneel voor de inmiddels traditionele Bardo Golfdag. Jaarlijks organiseert de Stichting Vrienden van Hospice Bardo een golftoernooi waarvan de opbrengst ten gunste komt van Hospice Bardo. Op deze fantastische baan, die normaal gesproken enkel toegankelijk is voor leden en hun introducés, mocht de Stichting Vrienden van Hospice Bardo 80 spelers ontvangen.

De dag werd geopend met Mark Reynolds die tijdens zijn Trickshow de meest ongelooflijke trucs uithaalde. Aansluitend startte de strijd om de ‘Dick Cohen bokaal.’ Dick Cohen, vrijwilliger van het eerste uur en aanjager van het golftoernooi, overleed vorig jaar in het Hospice, enkele dagen na de golfdag van 4 oktober. Door het toernooi naar hem te vernoemen houdt Bardo hem in ere.

De flight van Scope Marketing Technology mocht zich de trotse winnaar van de bokaal noemen. De dag werd afgesloten met een diner en veiling. De totaalopbrengst van deze benefiet golfdag kwam uit op € 44.000. Wederom een zeer succesvolle dag voor Bardo, die de opbrengst van dit evenement gaat besteden aan een duurzame toekomst van het hospice. Namelijk door zonnepanelen aan te schaffen voor het huis, waardoor de energiekosten drastisch zullen dalen.

Bardo dankt alle deelnemers en sponsoren van deze dag:

Andy Houtkamp, Art Handling Services, Bar bistro Joseph, Biltz, Diederik Westerhuis, Doelen Coach, Drukkerij Groen, Dura Vermeer, E=MC2, Fluor, HEMA, HMS Host, Huis ter duin, Kolk Tulpen, Kulk en zonen, Marjan McGill, Maximalease b.v., Millenaar adviesgroep, Paul van ’t Hullenaar,  Peopleware, Rabobank, Restaurant Buoni Amici, Restaurant de Beurs, Restaurant De zotte wilg, Restaurant den Burgh, Restaurant L’hirondelle, Schiphol Aiport Retail, Scope marketing technology b.v.,  Sony, Steltman, ’t Nieuwe Kafé, The International Golf, This is golf, Tol financieel beheer,VZG Nederland, Dick Winters, Gerrit, Witzel, Yara Hannema, Zorg en zekerheid en alle overige deelnemers.

Speciale dank gaat uit naar Rob Jelsma voor de schitterende foto’s die te zien zijn via www.bardogolf.nl