Bardo opent deuren tijdens Nationale week van Zorg en Welzijn

Van 16 tot en met 21 maart 2015 vindt voor de derde keer de Nationale Week van Zorg en Welzijn plaats. Ruim tweeduizend zorg- en welzijnsorganisaties in het hele land openen deze week hun deuren voor het grote publiek. Zo kan iedereen met eigen ogen zien wat voor fantastisch werk er in de zorg- en welzijnssector wordt gedaan. Het thema van de week is ‘Zo werkt zorg’.

De week start op maandagochtend 16 maart. Bardo nodigt leerlingen van de naastgelegen Praktijkschool De Linie uit, voor een kijkje bij de buren. Op dinsdagavond 17 maart en vrijdagmiddag 20 maart organiseert Bardo rondleidingen voor belangstellenden en op zaterdag 21 maart kunt u het nieuwe Dagcentrum bezoeken en zien welke activiteiten, als onderdeel van ondersteuning thuis voor de patiënt en naaste of mantelzorger, daar in de toekomst plaatsvinden. In een informele omgeving maakt u kennis met onze casemanagers en vrijwilligers thuis en krijgt u een duidelijk beeld wat wij in verschillende situaties kunnen betekenen. Het Dagcentrum is een plek waar de gast centraal staat, waar men ervaringen kan delen, waar informatie geboden kan worden maar ook mogelijkheden zijn voor ontspanning bijvoorbeeld door massage en deelname aan creatieve activiteiten.

Kom eens kijken!
Rondleidingen*:

Dinsdagavond 17 maart 19.30-20.30 uur
Vrijdagmiddag 20 maart 14.30-15.30 uur

Open ochtend:

Zaterdag 21 maart 11.00-13.00 uur
Aanmelden voor de open ochtend op zaterdag is niet nodig.

* Wilt u zich aanmelden voor een van de rondleidingen? Bel met 020 3334700 of stuur een email naar info@hospicebardo.nl.  We verwelkomen u graag op een van deze dagen.

 

Ook vanuit uw luie stoel kunt u dagelijks meekijken in verschillende zorginstellingen via het dagelijks televisiebulletin bij SBS6. Tijdens de Week van Zorg en Welzijn zendt SBS6 van maandag tot en met vrijdag het televisieprogramma ‘Heel Holland Zorgt’ uit. In dit televisieprogramma wordt getoond hoe Nederlandse sterren hun handen uit de mouwen steken in de zorg. Samen met de zorgverleners laten zij de kijker kennis maken met het werk in deze sector en alles wat daarbij komt kijken

 

Voor meer informatie over de week en andere deelnemende organisaties, ga naar:  www.weekvanzorgenwelzijn.nl.

141202-WZW-Website-Banner-De-Week-Begint-Met-2