Bardo schenkt rollators aan Stichting Corantijn

Twee maatschappelijke organisaties die de handen ineen slaan. Dat doen Stichting Corantijn en Bardo met het bieden van hulpmiddelen aan mensen die dat nodig hebben. Donderdag 8 oktober nam de heer Piet Kruk van Corantijn 5 rollators in ontvangst die overtollig zijn voor Bardo maar nog heel goed te gebruiken zijn.

Rollators zijn voor minder mobiele mensen onmisbaar om zo gezond mogelijk te blijven functioneren, maar ze zijn ook prijzig en niet altijd beschikbaar voor iedereen. Reden temeer om te kijken hoe ongebruikte, intacte rollators een nieuwe duurzame bestemming kunnen krijgen. Alle overtollige maar nog in goede staat verkerende rollators bij Bardo gaan naar Stichting Corantijn. zij verzamelen o.a. medische hulpmiddelen voor Suriname.

“Op deze wijze krijgen mensen die een rollator nodig hebben, maar dat zich niet kunnen veroorloven toch het hulpmiddel dat zij nodig hebben’, aldus Jackie van den Braak-Zitter, verpleegkundige in Bardo. Zij ondernam het initiatief om de rollators die in Bardo niet meer nodig zijn aan te bieden aan Corantijn.