Benefietavond Bardo op 20 oktober

“Zoveel respect voor Bardo”, laat Yo Drogtrop weten naar aanleiding van het verblijf van haar inmiddels overleden moeder in hospice Bardo. En verder: “Mijn moeder en wij (familie) zijn hier ontzettend goed verzorgd en begeleid en mijn moeder kreeg hier een waardig afscheid.” Dat was waarom Yo van evenementenbureau Yo Events in beweging kwam om een benefietavond voor Hospice Bardo te organiseren op 20 oktober in restaurant Lieveling. Het team van Bardo is erg geraakt door deze actie van Yo naar aanleiding van de zorg die het team haar moeder in het hospice bood afgelopen winter.

 

Tijdens deze avond treden diverse artiesten op, waaronder Ruth Jacott, CPG divas en Saskia Soulful. Ook wordt er een loterij en veiling georganiseerd waarbij de opbrengst ten goede komt aan Bardo. Daarnaast kunnen bedrijven een donatie doen waarmee zij exposure krijgen bij de promotie van deze avond. Meer hierover weten? Neemt u dan contact op met Yo Drogtrop via e-mail yodrogtrop@gmail.com of tel. 06-18121978.

 

De kaartverkoop is nog niet gestart maar zodra hierover meer bekend is, zullen we dit aankondigen op deze website en op Bardo’s Facebookpagina. Zie ook voor meer informatie over deze avond: https://www.facebook.com/events/1707103196005063/