Koop een presentje en steun Bardo

Bent u op zoek naar een origineel en betaalbaar cadeautje voor iemand, waarmee u ook nog een lokaal goed doel steunt? Denk dan eens aan een presentje van Bardo. Hiermee kunnen wij noodzakelijke investeringen doen die direct verband houden met de zorg en ondersteuning of het verblijf van onze patiënten in hospice Bardo.

In de entreehal van Bardo staat een vitrinekast waarin al onze presentjes staan uitgestald. Op dit moment in een prachtige najaarssfeer. Al deze presentjes zijn met de hand vervaardigd of verfraaid door onze vrijwilligers. De volledige opbrengst van deze presentjes komt ten goede van Bardo.

Wilt u meer weten over het aanbod? Bekijkt u dan de foto’s hieronder voor een indruk. Of komt u gerust eens bij ons langs om een kijkje te nemen (hospice Bardo, Burgemeester Jansoniushof 11 2131 BM Hoofddorp). De presentjes zijn uitsluitend in het hospice te koop en contant af te rekenen.