Steun Bardo en word Vriend!

U kunt Bardo eenmalig of periodiek steunen. Over schenkingen hoeft Bardo Hospice geen rechten of belastingen te betalen. Als u een grotere donatie overweegt, dan is periodiek schenken een financieel aantrekkelijke optie. Wanneer u vijf jaar of langer minimaal € 100 per jaar geeft, is het gehele bedrag voor u jaarlijks aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Dit levert u een voordeel van maximaal 52% op. Een periodieke schenking kan in een notariële akte of via de Belastingdienst worden vastgelegd en heeft diverse fiscale voordelen.

Geeft u een jaarlijkse donatie van minimaal €25,00 per jaar? Dan ontvangt u drie keer per jaar onze nieuwsbrief met informatie over de laatste ontwikkelingen.

U kunt ons steunen door een bedrag over te maken via iDEAL of door een machtigingsformulier in te vullen. Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor de donaties en verstrekken uw gegevens nooit aan derden.

Download hier de doorlopende machtiging (PDF-formaat)

Download hier de eenmalige machtiging (PDF-formaat)

U kunt de machtiging printen en ingevuld versturen naar:

Stichting Vrienden van Hospice Bardo
Antwoordnummer 238
2130 VB Hoofddorp

Een postzegel is hiervoor niet nodig.

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage. Wij hopen op een duurzame vriendschap!