Cirkel van licht: troostend en verzachtend

Het is inmiddels een traditie binnen Bardo om vlak voor Kerst het samenzijn ‘Cirkel van Licht’ te organiseren voor mensen die recent een dierbare hebben verloren in het hospice van Bardo. De lichtjes die tijdens dit samenzijn worden ontstoken in de binnentuin van Bardo staan symbool voor een kring van licht en warmte die door aanwezigen samen wordt gevormd. Bezoekers werden bij de entree ontvangen door het Bardo-koor.

Dit jaar was het thema ‘Vrede’. Het programma sloot hierop aan met bijpassende muziek, zang, een verhaal, gedicht en blog. Claudia van ’t Hout en Hans Nieuwint verzorgden samen met het Bardo-koor prachtige muziek. Bardo-teamlid Nicole Arens die betrokken was bij de organisatie: “Door met elkaar stil te staan bij het verlies van hun dierbaren ervaren veel nabestaanden dit samenzijn als troostend en verzachtend.”

Hierbij willen wij horecabedrijf de Rustende Jager ontzettend bedanken voor het weer voor alle circa 90 aanwezigen koffie, thee, chocolademelk, glühwein en erwtensoep verzorgen en sponsoren!

Hospice Bardo Cirkel van licht_196Hospice Bardo Cirkel van licht 2019_105