Filmavond over vriendschap en het naderende levenseinde

Leven en sterven zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vroeg of laat krijgt ieder mens hiermee te maken. In het kader van de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg, die dit jaar in de week van 8-13 oktober valt, organiseert Bardo op 9 oktober a.s. een filmavond over een dierbare vriendschap en de laatste fase van het leven.

Met de vertoning van de film ‘Truman’ in het Oude Raadhuis in Hoofddorp wil Bardo aanzetten tot nadenken over leven en de eindigheid ervan. De film gaat over de 50-jarige Julián, een acteur en levensgenieter. Hij is terminaal ziek en accepteert dat sterven deel uitmaakt van het leven, daarom organiseert hij zijn laatste afscheid. Zijn jeugdvriend Tomás komt op bezoek nadat ze elkaar jaren niet hebben gezien. De dagen samen zijn onvergetelijk. Ondertussen zoeken ze een oplossing voor Julian’s grootste zorg: een nieuw thuis voor zijn hond Truman.

De filmavond vindt plaats op dinsdag 9 oktober 2018 in Het Oude Raadhuis aan de Hoofdweg 675 in Hoofddorp. Het programma start om 19.30 uur met een korte inleiding. Vanaf 19.00 uur staat koffie/thee klaar. U bent van harte welkom.  


Kaarten bestellen

Kaarten voor deze filmavond kunt u voor € 7,50 per persoon (inclusief koffie en thee tijdens de inloop) bestellen via deze website of bestel hier direct uw kaarten.