Opname in een hospice

Oriënteren op de beste oplossing

Op het moment dat u zich op een opname in een hospice oriënteert, heeft u al veel te verwerken gekregen. Waarschijnlijk heeft u eerst de mogelijkheden om thuis te blijven verkend, maar bent u tot de conclusie gekomen dat een hospice een beter alternatief is. Op onze website vindt u antwoord op veel van uw vragen over de opname en het verblijf in een hospice. Om in Hospice Bardo te kunnen worden opgenomen hoeft u geen inwoner van Hoofddorp te zijn. Onze gasten ook komen uit Heemstede, Haarlem, Amsterdam en zelfs de rest van Nederland.

Meer vragen?

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 020 – 333 47 00 (vraag naar de coördinator zorg) of mail naar coordinatiezorg@hospicebardo.nl. Wij staan altijd klaar om met u mee te denken en helpen u graag verder.

Of liever eerst een kijkje nemen?

Naast de informatie op deze website bieden wij ook graag een rondleiding aan om u goed beeld te kunnen geven van het hospice. Wilt u een afspraak maken voor een rondleiding? Neemt u dan telefonisch contact op met de coördinator zorg via tel. 020 333 47 00 of e-mail coordinatiezorg@hospicebardo.nl. U bent van harte welkom.