In Memoriam

Dick Cohen   1948 – 2015

Vrijdag 9 oktober jongstleden is een dierbare Vriend van Hospice Bardo overleden. Dick Cohen was sinds 2006 betrokken bij Bardo.

Dick startte bij Bardo als vrijwilliger in de begeleiding bij mensen thuis. Kort daarna is hij zijn talenten ook in gaan zetten ten behoeve van de PR en fondsenwerving voor Hospice Bardo. Als mede initiatiefnemer en organisator van het Bardo Golftoernooi zette Dick zijn uitgebreide netwerk, positiviteit en creativiteit in. Mede hierdoor kon het Bardo Golftoernooi afgelopen jaren uitgroeien tot een belangrijk fondsenwervend evenement.

Op 6 oktober jl. vond het 6e Golftoernooi plaats en Dick heeft hier, vanuit zijn kamer in het Hospice, waar hij sinds afgelopen juli verbleef, ten volle van genoten. Deze avond is Dick verrast met de onthulling van de Dick Cohen bokaal, de wisselbeker waar de deelnemers aan de golfdag vanaf nu voor strijden.

Dick was voor ons allen een inspirator. Wij zullen zijn warme persoonlijkheid missen, maar nooit vergeten wie hij was en wat hij voor ons heeft betekend.

Ons medeleven gaat uit naar zijn naaste familie, wij wensen hen veel sterkte toe in het dragen van dit grote verlies.