Lions XXY Haarlemmermeer verzorgt High tea voor gasten en hun naasten in Bardo

Voor het tweede jaar op rij, werden op 16 oktober de gasten van Bardo en hun familie leden verrast met een overheerlijke High tea. Speciaal gepland in de herfstvakantie zodat kleinkinderen van onze gasten ook aanwezig konden zijn.
De high tea was dit jaar een nog groter succes dan vorig jaar, met nog meer mensen die mee genoten van al het lekkers verzorgd door de dames en heren van de Lions.
Ondanks dat in het dagelijks leven men in Bardo niets tekort komt, is zo’n uitgebreide High tea toch wel heel bijzonder. Ook zorgt het voor wat meer contact tussen de gasten onderling. “Bent u de mevrouw van kamer 2?” Met een eenvoudige vraag komt een leuk gesprek op gang tussen mensen die normaal gesproken niet zo vaak buiten hun kamer komen.
Bardo hoopt dat de Lions deze traditie ook volgend jaar weer zal voortzetten! Deze momenten zijn zo belangrijk, en zullen bijblijven als dierbare herinnering.
De gemengde Lionsclub Haarlemmermeer XXY beleeft altijd veel plezier en voldoening aan dit evenement. Alle clubleden leveren een enthousiaste bijdrage aan het bakken, koken en bereiden van alle heerlijke zoete en hartige gerechten de High Tea.