ANBI-status Stichting Bardo

Stichting Bardo heeft de wettelijke status van een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI-status). Daarmee heeft de schenker van een gift aan Stichting Bardo de mogelijkheid gebruik te maken van bepaalde belastingvoordelen.

anbi

 Stichting Bardo zet zich in op de volgende onderdelen:

  1. Hospice Bardo

Hospice Bardo geeft mensen in hun laatste levensfase een gevoel van geborgenheid. Dit gebeurt met liefdevolle aandacht en gastvrijheid voor de gasten en hun naasten. Bij Hospice Bardo werken 24 uur per dag ervaren professionals en geschoolde vrijwilligers. Zij bieden de beste medische en persoonlijke zorg.

  1. Bardo Ondersteuning thuis

Mensen met een beperkte levensverwachting blijven meestal het liefst thuis in hun vertrouwde omgeving. Bardo maakt dit mede mogelijk door Ondersteuning thuis te bieden. De inzet van vrijwilligers in de thuissituatie, casemanagement en de diensten die vanuit het trefpunt voor steun en advies worden geleverd, maken hier deel van uit.

  1. Bardo Leerhuis

Bij Bardo hebben we specifieke kennis en ervaring van palliatieve zorg. Ons doel is om deze kennis ook beschikbaar te stellen aan andere zorgverleners. Daarom organiseert Bardo Leerhuis regelmatig bijeenkomsten en scholingen voor mantelzorgers, zorgprofessionals en andere belangstellenden.

 

Adres- en bankgegevens van Stichting Bardo zijn:
Burgemeester Jansoniushof 11
2131 BM Hoofddorp
tel: 020 333 4700
www.hospicebardo.nl
info@hospicebardo.nl

IBAN: NL 94 RABO 0300 0525 37
BIC: RABONL2U
RSIN 816104244  / KVK 61278963

De Belastingdienst heeft bepaald dat we als, Anbi goed doel, door middel van onderstaand formulier inzicht geven in o.a. onze contactgegevens, het beleidsplan, financiële gegevens en huidige activiteiten. In onderstaand formulier verwijzen we tevens naar de informatie op onze website.

 Anbi-formulier zorginstellingen 2021 Stichting Bardo (1)