Werken bij Bardo

Als werken in de palliatieve zorg jouw passie is, dan zoekt Bardo jou!

 

Bardo biedt medewerkers een inspirerende en uitdagende baan in een professionele zorgomgeving. Werken bij Bardo betekent werken in een klein, enthousiast en betrokken team. Voor ons staan patiënten en hun naasten elke dag centraal. De zorg in Bardo wordt 24/7 geleverd. Dit betekent dat we in wisseldiensten werken. Bardo biedt je een uitdagende werkomgeving en de mogelijkheid om intern verder te ontwikkelen of een opleiding te volgen.

Het salaris is conform CAO VVT, een moderne basis CAO voor mensen in de zorg. Daarnaast ontvang je onder meer een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling en diverse personeelskortingen. Bardo heeft een samenwerking met Amstelring, de medewerkers van Bardo zijn in dienst van Amstelring.

Huidige vacature(s)
Bardo zoekt een ervaren adviseur beleid en kwaliteit.

In Bardo staat het leveren van kwalitatieve zorg aan onze patiënten op de eerste plaats. Als adviseur beleid en kwaliteit ben jij de bewaker van dit kwaliteitsniveau en focus je op kwaliteitsverbetering. Interesse? Lees verder en solliciteer. https://www.amstelring.nl/werken-bij/nl/vacatures/599

Bardo zoekt een directiesecretaresse

Ben jij de spin in het web die wij bij Bardo zoeken? We kunnen je hulp als directiesecretaresse goed gebruiken. Een veelzijdige functie met een breed scala aan werkzaamheden in een enthousiast team. Wil jij aan de slag in deze functie? Dan horen we graag van je. Klik hier.