Team Event 2018: samen lachen

Woensdag 13 juni stond tijdens het Team Event 2018 van Bardo in restaurant Lieveling het met elkaar verder bouwen aan een Bardo dat blijft staan als een huis centraal. Daarnaast was er aandacht voor hoe je, als je actief bent in de zorg, zo goed mogelijk in balans kunt blijven.  In dit kader werden een workshop mindfulness (door dr. Theo Niessen) en lachmeditatie (door Dhyan Sutorius) gehouden.

Ook werd de Bardo-wensenboom onthuld waarin een ieder die dat wilt of daar behoefte aan heeft (patiënten, naasten, nabestaanden, teamleden maar ook anderen) een wens mag hangen. Deze boom heeft inmiddels de harten van menigeen gestolen en een mooie plaats in het hospice gekregen.

En uiteraard was er veel ruimte voor gezellig met elkaar bijpraten en borrelen op een zonovergoten terras. Met dank aan het team van restaurant Lieveling voor alle goede horecazorgen en voetbalvereniging SV Hoofddorp voor het lenen van hun AV-apparatuur. En niet te vergeten dank aan alle aanwezige teamleden voor het samen maken van een onvergetelijke dag!

Lancering Wensenboom
Bardo-wensenboom