Werkzaamheden gemeenschappelijk binnenterrein Bardo

Van maandag 9 juli 2018 t/m uiterlijk dinsdag 24 juli 2018 (let op: uitloop van uiterlijk 20 juli naar uiterlijk 24 juli) voert Ymere herstelwerkzaamheden uit aan de rioleringsleiding van het pand van Bardo. Hiervoor dient de gehele rioleringsleiding van het pand van Bardo tot aan het hoofdriool in de straat vervangen te worden.

Gedurende deze werkzaamheden blijven de parkeerplaatsen op het Bardo-terrein voor naasten van patiƫnten toegankelijk. Wel zal de rijbaan tijdens de werkzaamheden wat smaller zijn vanwege graafwerkzaamheden. Het gemeenschappelijke binnenterrein waaraan het Bardo-gebouw ligt en parkeerplaatsen op dit terrein blijven bovendien bereikbaar voor alle hulp- en nooddiensten.

De werkzaamheden hebben geen gevolgen voor de werking van de riolering van omringende panden. Wel zou er eventueel wat geluidsoverlast kunnen ontstaan door de werkzaamheden (mogelijk geluid van pompinstallatie e.d.).

Heeft u nog vragen over deze werkzaamheden? Mail dan naar ROhaarlem@ymere.nl.
Voor dringende zaken kunt u contact opnemen met de werkbegeleiders Reparatie en Onderhoud op tel. 020-4356902 (Stefan Karsten) of tel 020-4106482 (Iwan Veltmeijer).